donderdag 25 oktober 2012

3KL Joepie ! Onze eerste spelnamiddag !

Vandaag, donderdag, hadden we een kalender vol 'vergeet-het-niet' kaartjes : een fiets, een prentenboek met cijfer 6 en een dobbelsteen !
 
Deze ochtend startten we met de wekelijkse fietsactiviteit bij juf Annemie.
 
Daarna kwam het 6de leerjaar op bezoek om onze zelfgekozen bibliotheekboek voor te lezen. Met natuurlijk een prachtige tekening als terugblik op het spannend, grappig of leuk verhaal !
Dank je wel 6de klassers. Tot volgende maand!
 
In de namiddag heetten we de mama van Kayleigh, Gabriël, Ella en de bompa van Ayko en Mauro van harte welkom voor onze eerste spelnamiddag. Een namiddag gevuld met fijne gezelschapsspelletjes ! En of we dat leuk vonden !!! Een GROTE DANK JE WEL mama's en bompa ! XXX
 
 
Deze week hebben we ook op muziek onze spookjes laten dansen. Gebogen, golvende, draaïende bewegingen ! Is dit al niet een klein beetje schrijven ? Tussen de wir war van lijnen zochten we naar spoken ! Wie vindt er een chocoladespook, een banaanspook, een yoghurtspook of ... misschien wel een sinaasappelspook ! Wie zoekt, die vindt !
Verder hebben we een beetje getoverd ! Ons geheim : Goed kleuren met waskrijt in héél veel verschillende kleurtjes, overschilderen met zwarte verf, even laten drogen,...en krassen met een stokje ! Wow ! Wij toveren prachtige kleurrijke tekeningen !
Ook probeerden we een vleermuis vrolijk te maken voor het halloweenfeest ! Hij kreeg prachtige vleugels met kleurrijke schrijfpatronen !
 
 
Vrijdagavond gaan we op tocht...in het DONKER !
WELKOM griezeltjes !
We wensen iedereen
een fijne, deugddoende herfstvakantie
met heel veel speelplezier !
Tot maadag 5 november !
Dan zal ook juf Tinneke (stagiair) van de partij zijn ! Joepie !
 
Griezelige groetjes,
alle spookjes, tovenaars, heksen en griezeltjes uit de 3de kleuterklas !
Welkom bij Kleuters Kallo