vrijdag 30 november 2012

1KA Spannend...aftellen naar de grote verrassing op onze school!

Hallokidoki allemaal,

Hij komt, hij komt, ...Sinterklaas en Zwarte Piet zijn helemaal aanwezig in de rode klas! We varen elke dag met onze stoomboot, delen pakjes uit aan onze vriendjes van de klas, lopen op de daken zoals een echte zwarte piet, ...

Met onze handen hebben we verf mogen mengen, golven van de zee tekenen in de verf, en dan een afdruk maken op zijdepapier. Stempelen op een strook papier...WAW ... dit worden onze pietenmutsen. Nu nog een beetje geduld hebben want we willen zo graag onze pietenmuts opzetten en meenemen naar huis. Vlagjes mogen niet ontbreken wanneer we de Sint en zwarte Piet ontvangen op onze school.

Gelukkig heeft de goede Sint bij onze schoentjes een brief gelegd...nu weten we eindelijk wanneer hij naar onze school komt. We moeten elke dag een zwarte piet kleuren en wanneer we Sinterklaas kleuren (dat duurt wel nog heel lang hoor Juf volgens de kapoenen uit de rode klas), zal er een GROTE VERRASSING gebeuren. Rarara, wat zou dat kunnen zijn?

Maar eerst nog een mooie nieuwe staf knutselen voor Sinterklaas.Neem maar eens een kijkje bij 1KP naar de videoboodschap van Sinterklaas.

En het bezoekje van de rommelpiet in onze klas zullen we ook niet gauw vergeten. Toch heel erg bedankt van de lekkere mokjes die je achterliet voor ons.

O ja, niet vergeten dat Niels GROTE broer is geworden. Hij heeft een zusje, Ella. Nogmaals proficiat voor mama en papa!Daar hebben we een reuzebeer voor geknutseld. Dank jewel voor de lekkere smarties!

Een fijn Sinterklaasweekend toegewenst!

Tot maandag!
Sintegroetjes,
alle pietjes uit de rode klas en Juf Katrien

Welkom bij Kleuters Kallo