woensdag 19 december 2012

1KA Kerstmis vieren.


De kapoenen uit de eerste kleuterklas en Juf Katrien wensen jullie een fantastisch  kerstfeest toe en een spetterende start voor 2013!

Hallo allemaal,

Sinterklaas was nog niet uit onze hoofdjes verdwenen of de kerstboom stond al in onze klas. Dat was wel raar volgens enkele kapoenen uit het klasje. Samen hebben we de kerstboom versiert met lichtjes en kerstballen. Toen gingen we zelf aan het werk. Een kerstboom maken in verschillende stapjes...eerst stempelen met een dotter waarbij we 2kleuren groen mochten mengen, knikkerschilderen, kerstballen kleuren met stift, slingers uit crêpe - papier en niet te vergeten de GLITTERS!Wat moeilijker was zelf een kerstboom/kerstpakje schilderen, kleef bij elke kerstboom 1 kerstpakje (1 - 1 relatie), kleuren van een kerstbal BINNEN de lijntjes. Jaja, we kunnen het maar oefenen en de juf was FIER op hoe mooi wij allemaal al kunnen kleuren! Toppie! Dit deden we met mooie kerstmuziek op de achtergrond. Tijdens het vrij spelen, werden er heuse kerstsleeën gebouwd met de blokken, de kerstman vloog door de lucht met zijn rendieren, ...

Vandaag waren we allemaal prinsen en prinsessen die naar het GALABAL mochten gaan! Wat was het een fijn feest om nooit meer te vergeten! We hebben zelfs met alle klasjes op de catwalk met een echte rode loper mogen wandelen!We oefenden onze nieuwjaarsbrief al eens een keertje voor alle kleuters van Kallo en we smulden van de heerlijke pannenkoeken!Om onze mooie feestdag af te sluiten, keken we nog een stukje film "Winnie The Pooh viert kerstmis." 

Dank jewel voor de helpende handen tijdens het bakken en smullen van de lekkere pannenkoeken!

O ja, vergeet  jullie nieuwjaarsbriefje niet te oefenen met mama of papa!Veel plezier en succes met de nieuwjaarsbrieven!

Vele feestgroetjes,
de prinsen en prinsesjes uit de rode klas en Juf Katrien



 

Welkom bij Kleuters Kallo