zaterdag 19 januari 2013

1KA Lars, de kleine ijsbeer.

Hallo allemaal,

wat een fantastische en bibberkoude weken hebben we beleefd wanneer we op bezoek waren bij de pinguins en ijsberen.
We zijn begonnen met sneeuwballen maken van kranten, de volgende dag gingen we aan het werk met een sneeuwbal en veel lijm.Zo kwam er een echte ijsberg tevoorschijn.  Uit kosteloos materiaal toverden we een pinguin en een ijsbeer. Wie deze werkjes wil bewonderen, mag gerust een kijkje komen nemen op de Gedichtendag ivm Water op 31januari 2013 vanaf 15u15.

Tussen de pooldieren mogen we niet onze feestdag vergeten "Jessica is 4jaar geworden." We hebben gezongen, gedanst en gesmuld. Dank je wel mama en papa!

Waw, juf, waarom staan de schaartjes op tafel? Wie zin heeft, mag komen knippen...het kon niet vlug genoeg gaan voor iedereen. We worden echte knipkampioenen! Wat waren we fier om onze eigen geknipte stukjes papier te mogen opkleven in onze pinguin. Een beetje moeilijker was dat we alleen de poten en bekje met oranje mochten vol kleven en de buik in het wit. Nog enkele belevenissen zijn schilderen met verf en ijsblokjes, onze glijbaan werd een iglo, spelen met sneeuw in onze zandtafel,...

Nog even vertellen dat de rode klas een beetje veranderd is en dat we  1KA geworden zijn.

Nog een fijne zondag!

Koude groetjes,

de kapoenen uit 1KA en juf Katrien.
Welkom bij Kleuters Kallo