woensdag 20 februari 2013

1 KA Feest, feest en nog eens feest!

Hallo allemaal,

carnaval is nog maar net voorbij...maar wij blijven dansen en zingen in onze klas!

Op maandag werd Hajria 4jaar! Zij mocht een hele dag op onze verjaarsdagsstoel zitten.Waw Juf, mag ik echt op die troon zitten? Wij hebben gesmuld van de cake en de drankjes!

Niet vergeten  : Onze Jules had op maandagmorgen een grote kaart bij zich! Wat zou dat kunnen zijn? Samen met Jules lazen we de kaart...waw Juf, nog 2keer slapen en Jules is jarig! Spannend om af te tellen naar woensdag.Iedereen kreeg een uitnodiging mee naar huis voor het verjaardagsfeest van Jules!
We gingen aan het werk en knutselden een taart en maakten een mooie lange slinger voor het feest van Jules, vlagjes werden opgehangen!

Op dinsdag was het de beurt aan Quinten.Geen probleem...we maken met veel plezier vuurwerk, smullen van de zelfgemaakte mooie cakejes,...!

En dan eindelijk is het zover...Jules is jarig! Wie zou de meeste zenuwen gehad hebben...Jules of de kapoenen uit de rode klas? Toen we in de klas kwamen vanmorgen zat Jules boven op 2 grote pakken. Mmmm, lekkere cake en drankjes!
Juist voor de middag waren we Jules kwijt...een grote zoektocht in de klas. Jules zat in een grote tas...nog een verrassing... een zakje met koekjes.
Dank jewel Jules voor het fijne verjaardagsfeest!

Dank jewel mama's en papa's voor alle lekkernijen! En dank jewel voor de mooie tekeningen en pakjes voor onze Jules!

Op donderdag en vrijdag komt Juf Samantha (stagiaire) leuke dingen doen bij ons in de klas rond het thema "Dokter."

Vele groetjes,
de feestvierders en Juf Katrien
Welkom bij Kleuters Kallo