donderdag 21 februari 2013

1KP Hiep hiep hoera! Verjaardag vieren is leuk!


Dag mama's en papa's,

Vieren jullie nog graag je verjaardag?
Al onze lieve peuters vinden dit super,al dat lekkers,al die verwennerij,in de belangstelling staan,op handen worden gedragen...het kan niet meer stuk!
3 jaar worden geeft natuurlijk nog veel verrassingen mee en het blijft bijzonder om verjaardagsfeestjes te geven onder je vriendjes.
Het mocht dus een echte feestweek worden,omdat er deze week al 2 lieve vriendjes hun verjaardag vierden.Wibe en Emiel werden 3 jaar! Ons klaspopje Jules deed graag mee om zijn 'kleine' verjaardag te vieren.Hij heeft wel geen vaste verjaardagsdatum,maar ons klein vriendje krijgt toch ook graag een kroontje! Emiel en Wibe hebben ons getrakteerd met cake en mooie cupcakes,popje Jules kwam nog af met een zakje letterkoekjes voor iedereen.
We leerden enkele verjaardagsliedjes en er stond altijd wel feestmuziek op in onze klas.We maakten een extra kroontje voor iedereen en konden nog eens goed repen knepen om 'feestslingers' te maken.Deze week hebben we ook weer nieuwe vriendjes erbij gekregen! Welkom aan Zoë,Loïc en Jules(ingestapt op 18 februari) en ook nog Nienke en Ilyano(ingestapt op 1 februari).We zijn ondertussen met 21 lieve vriendjes in de peuterklas.
Nu maandag gaan we de hele dag op schooluitstap naar Jobland(een leuke kleine binnenspeeltuin in St.Job-in't Goor).We werken dan rond het thema Tegenstellingen en leren 'Jobke' kennen.
Prettig Weekend,
Juf Anja
Welkom bij Kleuters Kallo