zondag 15 september 2013

1KA: Rikki en zijn vrienden


Dag Allemaal, 

De voorbije week kwam Rikki op bezoek bij Jules. Rikki was een beetje verdrietig want zijn vriendjes lachten met hem omdat hij één oortje heeft dat naar beneden hangt. In het boek van Rikki konden we zijn verhaal volgen. We bekeken onze eigen oren ook eens goed en stelden vast dat ze er ook allemaal anders uitzagen. 
Jules vertelde ons dat alle vriendjes er anders uitzien en anders zijn en dat we daar helemaal niet voor hoeven lachen. We probeerden deze week dan ook extra lief voor elkaar te zijn!!

Wat deden we deze week nog zoal: 
We tekenden zelf konijnenoren en stempelde ze in, gaven Rikki een mooi geel broekje door stukjes papier in heeeele kleine stukjes te scheuren en ze op te kleven, maakten cadeautjes voor een vriendje in de klas, probeerde wortels van plasticine te maken, luisterden naar luisterverhaaltjes van Rikki en volgden tegelijkertijd mee in het boekje, speelden vriendenspelletjes in de kring, maakten tekeningen op elkaars rug, ...

Morgen gaan we een weekje spelen rond het thema DAG en NACHT (gaan slapen en opstaan) want RINGELING de wekker komt langs.

Groetjes,
Juf Karlien
Welkom bij Kleuters Kallo