vrijdag 4 april 2014

1KP Tijd voor Pasen!

 
 
Beste mama's en papa's,
Het was een behoorlijk drukke week, we keken uit naar het eieren zoeken, maar we moesten toch nog eerst een paasmandje knutselen.
Tegen woensdag hadden we ze alle 22 keurig in orde, het knip -en plakwerk uiteraard voor onze juf!
Op donderdag 3 april zou ons lief klasgenootje Elif 3 jaar geworden zijn. Voor onze peuters en de juf een bijzondere dag om haar te herdenken.
Samen met de ouders en grootouders van Elif hebben wij een grote boom geplant in de speeltuin. De vriendjes van de klas hebben samen witte ballonnen de lucht in laten gaan om zo het verhaal van Elif een betere plaats te kunnen geven. De oma had voor ons allemaal een traktatie in een zakje bij om haar verjaardag niet te vergeten.Dus als jullie zich afvroegen van wie deze zouden zijn, bij deze het mooie gebaar van de familie van Elif.
Verdriet en vreugde liggen zo naast elkaar,want ook op donderdag heeft Daimi haar 3de verjaardag gevierd!Op vrijdag heeft Bjarne zijn 3de verjaardag gevierd,dank je wel beide voor de lekkere traktaties.
Het was nog een drukke dag vandaag,we hebben in de voormiddag onze Sherborne-turnles nog eens overgedaan met  een aantal toekomstige kleuterjuffen.Plezier alom!
Maar de grootste pret was de komst van ons"paashaasje".Het lieve konijn wees ons de weg naar de 'verstopte' eieren in de speeltuin.
En in zoeken en snel terugvinden zijn we allen er als de kippen bij!
Na de paasvakantie verwelkomen wij 7 nieuwe vriendjes,
Wij heten Nathan,Kobe,Enora,Emma,Esma,Vinne en Miel van harte welkom!
We zijn dan met 29 kleuters in de klas.
Uiteraard kan ik al meedelen dat Juf Sofie uit de eerste kleuterklas voortaan elke dinsdag en een woensdag om de 14 dagen onze klas extra kan komen ondersteunen.Vele zorguren gaan dus naar onze klas.
We kijken al een beetje vooruit en we gaan ons thema starten na de paasvakantie met Moederdag!
Aan allen een Vrolijke Pasen en een zeer leuke vakantie!
Tot binnenkort,
Juf Anja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                     Voor Elif


Welkom bij Kleuters Kallo